Voordat je start met Fineezy 💥

Superleuk dat je start met Fineezy! 

Natuurlijk helpen wij je met het opzetten van je account. Het is niet ingewikkeld. (het resultaat is gruwelijk!) Maar het vraagt wel een moment volledige overgave, enthousiasme en wat voorbereiding.  

Ben je meer visueel ingesteld, volg dan vooral ook de video's die je vindt in de kennisbank.

De belangrijkste tip 💡

Fineezy is een tool. Een hulpmiddel dat jou helpt je budget in beeld te brengen. Maar, net als elk gereedschap, je zult zelf ook wat moeten doen voor het gewenste resultaat.   

Met Fineezy leer je pro-actief het geld in je bedrijf te beheren. Je maakt voorspellingen van je inkomsten en uitgaven. Zodat je beter voorbereid bent op toekomstige financiële uitdagingen, je niet meer laat verassen door geniepige facturen en geld reserveert voor je salaris, belastingen en andere zaken.
Lees vooral ook het artikel 'Goed om te weten' als je belemmerende overtuigingen voelt opkomen.

Voordat je start met Fineezy

Voor het meest optimale gebruik van Fineezy, adviseren wij je 5 bankrekeningen te gebruiken. (in ieder geval 3).
Het is handig als je die hebt ingericht als je start. Lees daarom vooral eerst dit artikel 'Inrichten bankrekening' wanneer je dit nog niet gedaan hebt. In dit artikel leggen we stapsgewijs het waarom en hoe uit.

Let op: hou ook precies aan wat wordt aangegeven. Omdat anders de tool niet werkt. 

Na het volgen van het stappenplan ben je klaar om Fineezy te gaan gebruiken. En krijg je in mum van tijd grip op je geld!