Wat doe ik met uitgaven en inkomsten van vandaag?

Stel je voor, je hebt net wat geld uitgegeven. Misschien heb je online een bestelling gedaan voor drukwerk. Of toch die coole laptop eindelijk gekocht en gelijk afgerekend. Maar nu wil je deze uitgave in Fineezy zetten om te zien hoe het je saldo beïnvloedt. Maar wacht even. Als je dit wilt invullen bij 'vooruitkijken' dan zie je enkel toekomstige data. Waarom is dat? 

Fineezy is er voor voorspellingen, niet voor de realiteit van vandaag

Dat is ook waarom je geen uitgaven (en inkomsten) kunt invullen die je vandaag hebt gedaan (of gaat doen). Ze zijn dan niet langer een voorspelling. Maar we snappen dat je die uitgaven (of inkomsten) wel in Fineezy kwijt wil. Om te zien wat deze uitgave met je saldo doet. Hoe los je dat dan op? 

Je hebt hierin 2 opties:

1. Je voegt de uitgaven/inkomsten toe, maar dan met de datum van morgen. 
Wanneer je gaat 'bijwerken' komt de transactie dan alsnog naar voren. Of kun je deze naar voren halen. 
2. Je vult de uitgaven/inkomsten alsnog toe wanneer je gaat 'bijwerken'. 
Dit is ons advies. Want als je dan gaat bijwerken, zie je gelijk hoe goed je skills zijn in voorspellen. Want als je vaak uitgaven (inkomsten) moet toevoegen, heb je wellicht iets te doen.  

En als je ooit vastzit, vergeet dan niet dat de helpsectie van Fineezy er altijd is om je te helpen. We verwerken hierin het antwoord op de vragen die gebruikers aan ons stellen.