Stap 1. Bijwerken banksaldi

In Fineezy werk je met je kostenrekening en de ontvangsten (omzet) rekening. Wanneer je meer dan 3 rekeningen hebt, volgt het ook je Salarisrekening. 

Om de grafiek van Kosten- en Salarisrekening te optimaliseren en een zo reƫel mogelijk beeld te geven, heeft Fineezy een recent banksaldo nodig. Wij raden het dan ook aan om elke week de saldo's van je bankrekeningen in te vullen en bij te werken.

Bovenin het scherm, onder Saldi bijwerken, zie je staan welke periode je bijwerkt. Je ziet hier de datum van de laatste keer dat je hebt bijgewerkt en de datum van vandaag. 

Direct daaronder zie je 2 of 3 velden om in te vullen. De ontvangsten rekening, de kostenrekening en als je dat hebt ook de salarisrekening. In deze velden voer je je actuele banksaldo's in voor de bijbehorende rekeningen. Zorg ervoor dat je de juiste bedragen op de juiste plek invult. En wees nauwkeurig tot op de cent. Fineezy gebruikt deze gegevens namelijk om mee verder te rekenen.

Als je dit hebt gedaan, klik je op Volgende


LET OP! Als je deze stappen verlaat voordat je ze volledig hebt afgerond, worden alle velden weer leeg gemaakt. Dat betekent dat je alle informatie die je eerder hebt ingevoerd opnieuw moet invullen. Zorg ervoor dat je alles afrondt voordat je vertrekt, zodat je gegevens blijven behouden.